loading
Soluții creative pentru afacerea ta
logo

BUN VENIT PENavy Sketch

DESPRE NOI

Ideea ta, creativitatea noastră – ingredientele cheie pentru schițarea succesului afacerii tale!

Cine suntem?
Navy Sketch este definiția perseverenței, competitivității, pasiunii și a profesionalismului, toate acestea înglobate într-o echipă de oameni tineri, dedicați și orientați către soluționarea nevoilor business-ului tău.
Știm că imaginea companiei tale joacă un rol esențial în ceea ce privește dezvoltarea și prosperitatea sa, sens în care venim în sprijinul creării unei identități vizuale de impact pentru business-ul tău, prin oferirea unor servicii calitative de graphic & web design.

Ce ne recomandă?
Când vine vorba despre clienții noștri, considerăm că buna relaționare și comunicare constituie unul dintre cei mai importanți factori în generarea unor rezultate remarcabile.
Înțelegem că timpul este prețios, motiv pentru care tratăm fiecare proiect în parte cu maximă seriozitate și promptitudine.
Dacă ar exista un lucru care să ne deosebească de restul pieței, acela ar consta în ideea de adaptabilitate și flexibilitate, pentru că noi suntem deschiși oricăror idei și/sau concepte proprii, îmbrățisăm fiecare colaborare în parte cu entuziasm, iar mai presus de orice, nu vei fi doar un client, ci vei fi parte din echipă. Tu spui povestea, noi o ilustrăm!

Ce reprezintă Navy Sketch?
Denumirea de Navy Sketch nu a fost aleasă întâmplător, ea provine din combinarea cuvintelor „Navy” (în traducere: bleumarine - o nuanță aparținând culoarii albastru, ce simbolizează importanță, încredere, inteligență, siguranță, seriozitate, stabilitate, unitate) și „Sketch” (în traducere: schiță - pentru că orice plan, orice realizare izvorăște de la baza unei schițe). Ambele cuvinte sunt de o rezonanță puternică și exprimă o garanție a serviciilor pe care le oferim.
Alături de noi, afacerea ta prinde culoare!

Încă nu te-am convins?
Dacă mai exista dubii, noi îți propunem să ne contactezi printr-un e-mail sau telefonic, să povestim și să ne cunoaștem. Promitem să îți oferim sprijin și consiliere pentru a îți înțelege cât mai bine nevoile, astfel încât rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor tale.

Adresa : Regele Ferdinand nr. 7, Șelimbăr, Sibiu
Email : office@navysketch.com
Telefon :+40 741045109

Servicii

Graphic Design

Imaginea afacerii tale constituie unul din factorii-cheie în captarea atenției și încrederii publicului țintă. Începând cu logo, cărți de vizită, afiș, flyer, meniu șamd. noi suntem aici să îți oferim cele mai bune soluții orientate către business-ul tău. Afacerea ta devine mai vizibilă cu serviciile noastre de graphic design!

Web Design

Trăind în era digitală, un site web devine o necesitate pentru o afacere mare sau mică. Dacă deții o afacere, dar nu și un website aferent acesteia, cu siguranță vei pierde o serie de oportunități excelente pentru business-ul tău. Fie că iți dorești un website de prezentare sau magazin online, îți punem la dispoziție serviciile noastre de web design!