loading
Soluții creative pentru afacerea ta
logo

BUN VENIT PENavy Sketch

Nou an, noi rezoluții…

Pentru noi, 2019 a fost deopotrivă un an cu plusuri și minusuri, pentru care nu putem fi altfel decât recunoscători. Se spune că trecerea în noul an reprezintă portalul către noi începuturi. Probabil că cei mai mulți dintre noi suntem curioși ce ne rezervă zilele calendarului 2020, iar în acest sens, majoritatea dintre noi ne-am setat o serie de obiective de îndeplinit în noul an.


Încă de la bun început am pășit încrezători pe acest drum și ne-am asumat ideea de a merge până la capăt oricât de greu ar fi. Așa cum vă povesteam, dacă anul care a trecut ne-a oferit pe de o parte satisfacții și realizări, pe de altă parte ne-am confruntat și cu momente de cumpănă, acele momente în care cea mai simplă opțiune devine cea a renunțării. Dar să nu uităm…ne-am făcut o promisiune!


Conform zicalei “ce nu te omoară, te face mai puternic”, toate acele momente de declin, dezamăgire și stagnare au condus la determinarea de a ne dori să devenim mai buni, mai dedicați și mai implicați în ceea ce facem. Chiar dacă a existat o perioadă de hibernare în care am dispărut din peisaj, în tot acest timp, am ales să reflectăm asupra noastră și să ne stabilim acel set de obiective despre care vorbeam la începutul articolului.


Lista obiectivelor Navy Sketch a fost deschisă cu ideea de a avea propriul website, un spațiu virtual prin care să vă ținem la curent cu noutățile noastre și pe care, totodată, să îl umplem cu informații valoroase. Astfel, pentru a oferi o experiență cât mai plăcută audienței, Navy Sketch își deschide porțile prin intermediul acestui website, care sperăm să vă fie util și să vă faciliteze accesul la activitățile și proiectele noastre actuale și viitoare. Întrucât ne dorim să putem interacționa cu publicul nu doar la nivel online, Navy Sketch își propune ca un următor obiectiv, acela de a deschide un spațiu fizic, un mic birou, într-un ambient specific și plăcut, unde ne vom putea desfășura activitatea și care să ne permită să avem un contact direct cu clienții noștri.


Mai presus de toate, principalul obiectiv Navy Sketch rămâne acela de a livra clienților săi produse și servicii profesionale, orientate spre rezultate comensurabile. Lista cu obiective pentru acest an nu se oprește aici, am putea continua la nesfârșit, însă avem plăcerea de a vă lăsa pe voi să descoperiți pe parcurs toate surprizele pe care vi le-am pregătit.


Și pentru că părerile voastre contează, așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre în secțiunea de comentarii!

  • Distribuie :

Lasa un comentariu